Ben jij de nieuwe Head of S-Tiles & Relationships van Comet?

Ben jij de nieuwe Head of S-Tiles & Relationships van Comet?
maart 14, 2019 cometbv
In Vacatures

Ben jij de nieuwe Head of S-Tiles & Relationships van Comet?

Head of wat?

Comet is een toonaangevend internationaal tegelagentschap met het hoofdkantoor in Utrecht en een vestiging in Engeland. We importeren en exporteren hoge kwaliteit wand- en vloertegels van een select aantal internationale tegelfabrieken en ontwerpers uit bijvoorbeeld Italië, Portugal en Spanje. Onze tegels vind je terug in verschillende bouwmarkten, op de vloer bij voor iedereen bekende winkels en in de showrooms van verschillende automerken in het hogere segment. Architecten weten onze collectie goed te vinden. Ook ontwerpen we zelf tegels waarmee we meer dan eens de trend hebben gezet in de inrichting van huishoudens in Nederland. Hebben we je aandacht? Lees dan gauw verder.

Head of wat?

Onze nieuwe Head of S-Tiles & Relationships is een geboren relatiebeheerder en natuurlijke verkoper in één. Hij of zij heeft oog voor stijl, schoonheid en detail. Uiteraard voor de producten die we voeren (wat wordt de trend van komend seizoen, volgen we die, of zetten we juist een trend door het ontwerpen van een eigen tegel?), maar ook in de relaties met klanten en leveranciers. Want zonder hen zijn wij nergens. Je begrijpt als geen ander dat als deze relaties goed onderhouden worden, dat iedereen daar dan beter van wordt.

Maar snap jij ook de ongeschreven regels?

Het is belangrijk dat je goed aanhoort waar een klant behoefte aan heeft, aanvoelt waar de markt heen gaat en ook weet hoe je hier invulling aan kunt geven. Dit is waar het voor ons om draait. Iedere dag weer opnieuw. Omdat hier al sinds het ontstaan van Comet de focus op ligt, durven we met trots te zeggen dat we een familie hebben opgebouwd. Sta dan ook niet raar de kijken als klanten je verwelkomen tot de Comet-familie.

Door de persoon die je bent, voel je jezelf snel op je plek en weet je op je eigen manier verder invulling te geven aan je rol. Maar begrijp je ook de ongeschreven regels die horen bij relatiebeheer? Want binnen deze functie krijg je veel ruimte. Heel veel ruimte. Zie jij noodzaak in het meenemen van klanten naar de fabriek in Italië. Buono! Maar dat betekent ook de klant mee uit eten nemen, door de stad rondleiden en misschien zelfs ’s avonds nog een drankje. Maar professioneel als je bent, bewaak je de onzichtbare grens van té amicaal worden alsof het je tweede natuur is.

Per jaar reis je meerdere keren naar het buitenland. Je vertegenwoordigt Comet op beurzen en gaat naar fabrieken. Maar ook in Nederland ben je veel onderweg. Dat doen je in stijl, dus er staat een nette auto voor je klaar als je begint. Omdat je onderweg bereikbaar moet zijn krijg je ook een telefoon en laptop.

Genoeg over ons…Wie ben jij?

Die persoon (m/v) waar we naar op zoek zijn, moet goed passen binnen de organisatie. Je bent gepassioneerd, geïnteresseerd en nieuwsgierig. Dat is belangrijker dan kennis over tegels. Dat leren we je wel!

Een motivatiebrief met CV wordt uiteraard gelezen. Maar wil jij meer van jezelf laten zien, zodat we je echt leren kennen dan wordt een video waarin jij jezelf voorstelt met groot enthousiasme ontvangen. Of een andere vorm waarmee je je onderscheid van de andere kandidaten die deze droombaan voor je neus willen wegkapen. Kortom, zorg dat we niet om je heen kunnen!

Je video uploaden kan naar ons zakelijke Whatsapp account:

06-21438170

 

CV en motivatiebrief graag digitaal naar info@comet-bv.com

Op basis van de inzendingen selecteren we maximaal 8 kandidaten die langs mogen komen voor een persoonlijke ontmoeting.

We zien ernaar uit om je te ontmoeten!