Criaterra

Criaterra

Criaterra is een fabrikant van wandtegels waarvan de tegels volledig circulair & biologisch afbreekbaar zijn. Dit innovatieve merk combineert de schoonheid van moeder aarde met de functionaliteit van keramische tegels, want hun tegels zijn ecologisch duurzaam. De tegels worden gemaakt met behulp van gerecyclede materialen en productieprocessen met een minimale ecologische voetafdruk, waardoor ze volledig circulair zijn.

Wat Criaterra echt onderscheidt, is hun vermogen om de natuurlijke elementen zoals hout, steen en leisteen op een meesterlijke manier te representeren in hun tegelontwerpen. Dit resulteert in tegels die de warmte, textuur en levendigheid van de natuur naar binnen brengen.

Of het nu gaat om vloeren, wanden of buitenruimtes, Criaterra biedt een scala aan mogelijkheden om elke ruimte te transformeren in een natuurlijk paradijs, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst.

Criaterra wandtegels zijn momenteel als ‘limited edition‘ verkrijgbaar in Nederland. De producten hebben een hoge geluidsabsorptie en zijn hierdoor uitstekend toepasbaar binnen horeca gelegenheden, winkels, overheidsgebouwen en nog veel meer!

Scroll naar boven