Gresart

Gresart

Sinds 2021 is Gresart als nieuwe Portugese partner bij ons agentschap aangesloten. In de wereld van tegels staat Gresart synoniem voor authenticiteit, creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid. Deze unieke tegelfabrikant gaat verder dan oppervlakkige ontwerpen en creëert tegels met een diepgaande betekenis. Elke Gresart-tegel vertelt namelijk een verhaal. De ontwerpen zijn doordrenkt met culturele rijkdom en artistieke expressie.

Wat Gresart echt onderscheidt, is hun missie om de wereld te verbeteren. Naast de productie van keramische tegels verwerkt Gresart namelijk ook haar eigen grondstoffen en wat betreft innovatie staat Gresart al ver voor met hun droogrectificeermachine. Ze omarmen duurzaamheid en verantwoord ondernemen, met respect voor het milieu en lokale gemeenschappen. Bij elke aankoop van Gresart-tegels draag je bij aan positieve verandering.

Gresart voldoet aan de ISO 9001 normering en de kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten of heb je interesse om de collecties te komen bekijken neem dan contact met ons op! Hier vind je de collectie.

Bekijk hier de catalogus van 2021

Scroll naar boven