Keratec

Keratec zijn pioniers op de tegelmarkt dankzij hun uitzonderlijke gebruik van grondstoffen, die een maalwerkwijze verminderde granulometrie ondergaan en worden gevormd door hogedrukextrusie en tenslotte worden gebakken bij hoge temperaturen, waardoor het product unieke en hoge kwaliteit fysiochemische karakteristieken heeft. 

Elke Keratec-tegel is een meesterwerk van precisie en creativiteit. Het ontwerp wordt gekenmerkt door aandacht voor detail, van intrigerende texturen tot levendige kleuren. Het resultaat is een tegel die niet alleen vloeren en muren bedekt, maar een ruimte tot leven brengt.

Keratec omarmt ook technologische vooruitgang en duurzaamheid. Ze zijn toegewijd aan milieuvriendelijke productieprocessen en tegels van hoge kwaliteit. Het is een merk dat niet alleen prachtige oppervlakken creëert, maar ook bijdraagt aan een schonere wereld.

Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, eigentijdse flair of een op maat gemaakt statement, Keratec heeft een tegel voor elke visie. Het zijn tegels die niet alleen een ruimte transformeren, maar ook de manier waarop we tegelkunst begrijpen herdefiniëren. 

Scroll naar boven