Cerrad en Nowa Gala

Cerrad en Nowa Gala

Cerrad en Nowa Gala, twee toonaangevende namen uit Polen in de wereld van keramische tegels, delen een gemeenschappelijke visie: het transformeren van ruimtes met verbluffende tegelcreaties.

Cerrad staat bekend om zijn unieke ontwerpen die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Al meer dan twintig jaar produceert  Cerrad keramische wand- en vloertegels die voldoen aan de hoogste normen – zowel qua design als qua kwaliteit.  Cerrad heeft een divers aanbod, waaronder Slabs (220×280) en houtlook keramische tegels van slechts 6 mm dik. De ontwerpen zijn voor architecten, interieurontwerpers en investeerders die focussen op originaliteit, kwaliteit en creativiteit de moeite waard om te bekijken!

Nowa Gala, onderdeel van Cerrad, staat synoniem voor innovatie. Ze blijven de grenzen verleggen met technologische vooruitgang en duurzaamheid in gedachten. De collectie is niet alleen prachtig, maar ook milieuvriendelijk. Het bedrijf biedt diverse mogelijkheden voor de productie van projectmatige tegels.

Samen vertegenwoordigen Cerrad en Nowa Gala de perfecte balans tussen traditie en vooruitgang. Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie of cutting-edge design, deze merken bieden tegels die de essentie van schoonheid vastleggen. Heb je vragen? Neem contact met ons op, wij staan graag voor je klaar!

Bekijk hier de nieuwste collecties slabs en keramisch parket!

Cerrad Corporate video

Scroll naar boven