Tegelagentschap

IMG_1741 2
Wij zijn een tegelagentschap, gevestigd in Utrecht. Wij vertegenwoordigen een aantal hoogstaande keramische tegelfabrikanten in Europa, onder andere in Spanje, Polen, Turkije en Portugal. Voor onze fabrikanten verstrekken wij product informatie, regelen wij de productpromotie, verkoop en doen wij de marketing. 

Onze ambitie is om de Nederlandse markt te inspireren met nieuwe en unieke trends uit de tegelwereld. Daarnaast ondersteunen wij projectbegeleiders, retailers en architecten met onze tegelmonsters website. Ook hebben wij onder ons kantoor een architectenshowroom, waar interieurontwerpers en architecten langs kunnen komen om verschillende tegels en concepten te ‘ervaren’.

Team

9aaa39d1-1728-4055-b612-6acfb70e4203

Rick Worst

Directeur en eigenaar
Met ruim twintig jaar ervaring in de tegelwereld en bouwsector is Rick als eigenaar een kennis en inspiratiebron voor onze klanten. Naast Nederland houd Rick zich voornamelijk bezig met de Engelse markt.

info@comet-bv.com
+31 (0)30 -262 33 83

Osman Orman

Binnendienst
Osman is de man die jouw telefoontje beantwoord. Daarnaast vertegenwoordigt hij een aantal Turkse tegelfabrikanten en is hij de duizendpoot die het reilen en zeilen binnen Comet organiseert.

osman@comet-bv.com
+31 (0)30 -262 33 83

Dick Sale

Sales Director UK
Met ruim tien jaar ervaring als directeur bij een grote Britse tegelfabrikant, heeft Dick de kennis en contacten om onze fabrieken in Engeland te vertegenwoordigen.


info@comet-bv.com
+31 (0)30 -262 33 83

Ewelina Noorlander

Accountmanager
Ewelina heeft 11 jaar ervaring in de tegel en sanitair sector. Als accountmanager bij Comet geeft zij klanten op adequate wijze advies en vertegenwoordigt zij een aantal Europese tegelfabrikanten.


ewelina@comet-bv.com
+31 (0)6 51 88 80 57

Crétienne Rademaker

Accountmanager
Per 23 augustus 2021 versterkt Crétienne het team van Comet B.V. als Junior accountmanager. Ze zal het bedrijf met haar kennis gaan ondersteunen op het gebied van marketing en verkoopactiviteiten. Zij zal de taken van Marlene Brandsen gaan overnemen. Marlene is accountmanager geweest voor de relaties en groothandels in o.a. Noord-Nederland. Crétienne kijkt uit naar haar toekomst in de tegelwereld.

Luis Anaya

Merchandiser
Luis is merchandiser die met veel plezier onze klanten ondersteunt in de showroom. Van tegelmonsters, catalogi tot een bak koffie, Luis rijdt onze bakwagen graag voor!luis@comet-bv.com
+31 (0)6 15 13 03 10
Scroll naar top