Graniti Fiandre

Graniti Fiandre

Graniti Fiandre is onderdeel van de Italiaanse Iris Ceramica groep en bevindt zich in het topsegment. Hun innovatieve technologieën en designs hebben de normen verhoogd en vormen de basis voor de tegels van morgen.

Fiandre is toonaangevend in de productie van hoogwaardige full-body tegels en is aanwezig in meer dan 100 landen over de hele wereld met een ruime keuze aan tegeloplossingen voor alles sectoren. Fiandre kom je onder andere in de P.C. Hooftstraat tegen bij gerenommeerde mode- en sportmerken. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie gaan hand in hand, waardoor het bedrijf een grote marktpositie heeft verworven.

Fiandre produceert producten die voldoen aan alle eisen van de markt. Fiandre is de eerste Italiaanse fabriek met het C2C-certificaat. Verder heeft het bedrijf ook onder andere de LEED-certificering (Leadership in Energy and Environmental Design), een energie-milieu-kwaliteitsbeoordelingssysteem uitgegeven door de Green Building Council, voor de bouw van hoogwaardige “groene” gebouwen met respect voor de natuur, een certificering die voortdurend wordt bijgewerkt met gedetailleerde analyses van gefabriceerde collecties.

Bekijk hier onze collectie.

Scroll naar boven